محققان دريافتهاند كه جويدن و مصرف زياد آدامسهاي بدون قند منجر به بروز اسهال و كاهش وزن ناشي از آن ميشود.
به گفته متخصصان معده و روده شاريته آلمان، در افرادي كه روزانه آدامس بدون قند مصرف ميكنند، ميزان زيادي قند سوربيتول وارد بدن ميشود.
به گفته متخصصان معده و روده شاريته آلمان، در افرادي كه روزانه آدامس بدون قند مصرف ميكنند، ميزان زيادي قند سوربيتول وارد بدن ميشود.

بنابراين گزارش، سوربيتول يك قند الكلي شش كربنه و قند طبيعي است كه در تعداد زيادي از ميوهها از جمله آلو وجود دارد.
اين گزارش حاكي است، قند سوربيتول به ميزان بسيار كم در روده باريك جذب و در روده بزرگ تاثير مسهلگونه دارد و مصرف بيشتر از 20 گرم آن منجر به بروز اسهال ميشود.
اين گزارش حاكي است، قند سوربيتول به ميزان بسيار كم در روده باريك جذب و در روده بزرگ تاثير مسهلگونه دارد و مصرف بيشتر از 20 گرم آن منجر به بروز اسهال ميشود.
براساس اين گزارش، از آنجا كه هر تكه آدامس حاوي حدود 25/1 گرم سوربيتول است، با مصرف تعداد زيادي آدامس در طول روز ميتوان به سرعت به ميزان بالاي اين قند رسيد. مصرف آدامس به همراه ساير شيرينيهاي حاوي سوربيتول تاثيرگذاري آن را تشديد ميكند.
نظرات شما عزیزان:
.: Weblog Themes By Pichak :.