دانشمندان انگليسي اعلام كردند كه مصرف شكلات ميتواند بر كاهش خطر ابتلا به بيماريهاي قلبي در زنان مبتلا به ديابت تاثير داشته باشد.
به گزارش ايسنا، براي انجام اين مطالعات از زنان يائسه شركت كننده در پژوهش كه به ديابت نوع دوم مبتلا بودند خواسته شد تا به مدت يك سال روزانه يك تكه شكلات بخورند.
پژوهشگران ميگويند؛ كاكائو سرشار از تركيباتي به نام فلاونوئيدها است كه تصور ميشود اين تركيبات براي قلب مفيد باشند. با توجه به مطالعات قبلي، دانشمندان دانشگاه ايست آنجليا در تلاش براي استفاده از نوعي از شكلات كه به روش خاصي تهيه شده هستند كه بيش از حد معمول داراي فلاونوئيدها باشد.

در صورتي كه نتايج اين تحقيقات اميدوار كننده باشد، دانشمندان به روش بهتري براي حفاظت از بيماران ديابتي مستعد ابتلا به بيماريهاي قلبي دست خواهند يافت. ارزش فلاونوئيد در خاصيت آنتي اكسيداني آن است. اين ماده همچون مواد ضد زنگ از سلولهاي بدن در مقابل مولكولهاي راديكال آزاد محافظت ميكند.
خاصيت ديگر آن، كاهش التهاب در بيماري تصلب شرايين است، يعني از ايجاد لخته و بيماريهاي قلبي جلوگيري ميشود.
نظرات شما عزیزان:
.: Weblog Themes By Pichak :.