اگر ميخواهيد جواني خودتان را حفظ كنيد اين 6 نوع غذا را فراموش نكنيد: روغن زيتون، ماست، ماهي، شكلات، آجيل و توت سياه.

دانشمندان انگليسي اعلام كردند كه مصرف شكلات ميتواند بر كاهش خطر ابتلا به بيماريهاي قلبي در زنان مبتلا به ديابت تاثير داشته باشد.
به گزارش ايسنا، براي انجام اين مطالعات از زنان يائسه شركت كننده در پژوهش كه به ديابت نوع دوم مبتلا بودند خواسته شد تا به مدت يك سال روزانه يك تكه شكلات بخورند.

مصرف ويتامين«C» به ميزان كافي از بروز سرطانهاي گوارشي جلوگيري ميكند و در استحكام دندانها و استخوانها نقش مهمي بر عهده دارد.
به گزارش ايسنا، دكتر محمد عليزاده، متخصص تغذيه با بيان اينكه ويتامين«C» از ويتامينهاي محلول در آب است، گفت: مهمترين نقش ويتامين«C» در دفاع از بدن و مقابله با عوامل عفونتزا است.

سيب مانع از تشكيل اسيد اوريك در بدن شده و خوردن آن براي نقرس، روماتيسم و تصلب شريانها مفيد است. همچنين خوردن سيب پس از مصرف غذا براي تقويت لثهها مفيد است.

محققان اعلام كردند مصرف ميوه و سبزيها در رژيم غذايي باعث كاهش سريعتر وزن ميشود.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، به گفته محققان، مصرف اين مواد باعث افزايش فيبر ميشود....

بازارهاي ميوه پر است از انواع سيبهاي زرد و سرخ. اما خيلي از ما نميدانيم چه خواص درماني فراواني در اين ميوه بهشتي نهفته است.
محققان دريافتهاند پوست سيب در برابر حداقل سه نوع سلول سرطاني انساني شامل سرطانهاي سينه، كولون و كبد اثر محافظتي دارد.

عصاره انار؛ موثر در جلوگيري از تهاجم سلولهاي سرطاني
بر اساس پژوهشي كه در دانشگاه ميشيگان آمريكا روي عصاره ميوه انار صورت پذيرفت محققان دريافتند كه عصاره انار منجر به مهار رشد و شروع مرگ از پيش برنامهريزي شده در سلولهاي سرطاني ميشود.
بدون شك تغذيه سالم و متناسب از عوامل موثر در حفظ سلامت جسمي و رواني است. از اين رو، ترويج فرهنگ درست تغذيه براي حفظ سلامت جامعه بويژه جوانان ضروري است.
محققان و كارشناسان تغذيه با بيان اين كه مصرف مواد غيرطبيعي براي انسان مشكل ايجاد ميكند، بيان ميدارند كه مصرف انواع نوشابهها بويژه نوشابههاي گازدار و انرژيزا، آبميوههاي آماده، پودرشربتها و نوشيدنيهايي كه تركيبات نامشخص و غيرمجاز شيميايي و مصنوعي دارند، براي سلامت مضرند.

هر گونه مواد غذايي كه انسان مصرف ميكند، حاوي مقادير مختلف ريز مغذّي و درشت مغذّي است. اين مواد به قدري اهميت دارند كه نبود آنها در غذاي انسان باعث بروز مشكلات و در نهايت سوء تغذيه در افراد ميشود.
حال سوال اينجاست كه ريزمغذّيها و درشت مغذّيها چه نوع تركيباتي هستند و چه تفاوتي با هم دارند؟

.: Weblog Themes By Pichak :.