ام سی آی فایو؛ باشگاه بزرگ فروشندگان ایرانی

javahermarket

تاريخ : سه شنبه 12 / 9 / 1391برچسب:, | 11:31 PM | نویسنده : امید

يك متخصص تغذيه، ميوه‌ها و سبزي‌ها را از اركان اصلي تغذيه انسان دانست و گفت: اين گروه غذايي به دليل سرشار بودن از انواع ويتامين و عناصر معدني و دارا بودن فيبر‌‌هاي محلول و غيرمحلول در آب توصيه مي‌شوند. همچنين رنگدانه‌‌‌هاي موجود در ميوه‌ها و سبزي‌ها، معجون سلامت بشرند.



ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 12 / 9 / 1391برچسب:, | 11:30 PM | نویسنده : امید

محققان دريافتند افرادي كه كرفس مي‌خورند نه‌تنها از مزه خوب اين سبزي لذت مي‌برند بلكه مانع از بروز فراموشي ناشي از پيري خود مي‌شوند.



ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 12 / 9 / 1391برچسب:, | 11:27 PM | نویسنده : امید

قارچ‌ها با داشتن ارزش غذايي فراوان، كم‌كالري، فاقد سديم، چربي، كلسترول و سرشار از پتاسيم و منبع غني از پروتئين گياهي هستند. در قارچ انواعي از ويتامين‌هاي گروه B و همين طور C وجود دارد كه براي سلامت پوست، چشم، بافت‌ها، تامين انرژي مورد نياز بدن، سلامت سيستم عصبي و ماهيچه‌اي بسيار موثر است. خصوصا وجود ويتامين12 B در آن براي كساني كه رژيم گياهخواري دارند مفيد است، چراكه ويتامين12 B فقط در منابع حيواني يافت مي‌شود. همچنين اسيد فوليك قارچ بسيار بيشتر از ديگر سبزي‌ها بوده و در جبران كم‌خوني نقش بسيار موثري دارد.



ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 12 / 9 / 1391برچسب:, | 11:56 AM | نویسنده : امید

‌حكيم‌باشي‌هاي طب قديم، فندق را داراي طبيعتي خشك و گرم مي‌دانند. برگ و شكوفه و پوست اين گياه قابض است.

فندق به دليل اين كه داراي مقداري كم‌ مواد نشاسته‌اي است، ضمنا مواد معدني زيادي مثل كلسيم، پتاسيم، فسفر، منيزيم، سديم و آهن دارد، خوراكي بسيار خوب براي مبتلايان به بيماري قند است.



ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 12 / 9 / 1391برچسب:, | 11:55 AM | نویسنده : امید

گل سرخ گلابگيري داراي تانن، كوئرستيرن، اسيد گاليك، اسانس معطر و يك ماده رنگي است. گل سرخي كه از آن گلاب مي‌گيرند، مقوي قلب، معده، كبد و اعصاب بوده و براي قوه حافظه مفيد است و در بيماري‌هاي سل و اسهال‌هاي مزمن و گلو درد و سردرد و بيماري‌هاي اعصاب مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

 

                               



ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 12 / 9 / 1391برچسب:, | 11:54 AM | نویسنده : امید

اين ميوه به صورت قرمز، گوشت‌دار و داراي هسته‌هاي ريزي است كه از ماه ارديبهشت پديدار مي‌شود و تا آخر مرداد دوام مي‌آورد. توت فرنگي علاوه بر اين‌كه خوشمزه است، اثرات مثبتي نيز روي سلامتي بدن دارد.

  



ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 12 / 9 / 1391برچسب:, | 11:54 AM | نویسنده : امید

پزشكان معتقدند مصرف كاهو در درمان بي‌خوابي، تپش قلب و آرامش اعصاب تاثير فوق‌العاده دارد.

كاهو، ملين، ضداسپاسم، خلط‌آور، آرام‌بخش، ضددرد، مدر و اشتهاآور است.

كمك به پيشگيري از يبوست و سرطان‌هاي دستگاه گوارش و كاهش ريسك بيماري‌هاي قلبي عروقي از خاصيت‌هاي اين برگ‌هاي سبز خوشرنگ است.

كاهو سرشار از ويتامين‌هاي آ. ب. ث. و داراي آهن، كلسيم، فسفر، منيزيم، يد، منگنز، روي و سديم است.

 



ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 12 / 9 / 1391برچسب:, | 11:53 AM | نویسنده : امید

محققان علوم پزشكي اعلام كردند با مصرف ميوه‌هايي مانند سيب و انگور،‌گيلا‌س و يا آب آنها مي‌توان از تشكيل پلاك‌هاي آترواسكلروز و بروز تصلب شرايين جلوگيري كرد.



ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 12 / 9 / 1391برچسب:, | 11:53 AM | نویسنده : امید

اما بد نيست بدانيد ارزش غذايي 100 گرم گوجه سبز برابر است با 8 گرم كربوهيدرات، 84/2 گرم چربي، 6/1 گرم پروتئين و فيبر خام نيم درصد.همچنين با خوردن 100 گرم گوجه‌سبز، 5 درصد ويتامين A، دو درصد ويتامين1 B، يك و نه دهم درصد ويتامين2 B، دو و هشت دهم درصد نياسين، 13 درصد ويتامين C، پنج درصد كلسيم، 2 درصد فسفر و 5 درصد آهن مورد نياز بدنتان تامين مي‌شود.

   



ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 12 / 9 / 1391برچسب:, | 11:52 AM | نویسنده : امید

ريواس يك گياه علفي است كه داراي ساقه‌هاي لطيف، آبدار و طعم ترش است كه بيشتر براي تهيه كمپوت و مربا از آن استفاده مي‌شود. ريواس غني از فيبر، پروتئين، كربوهيدرات، قند، ويتامين A، B، C و موادمعدني سديم، پتاسيم و كلسيم است. بهترين ريواس را ريواس ايراني سفيد و عده‌اي ريواس چيني و قرمز مايل به جگري مي‌دانند. كمپوت و مرباي ريواس، خنك، ملين و كرم‌كش است. يك ليوان شربت ريواس، 385 كيلوكالري انرژي دارد.



ادامه مطلب
صفحه قبل 1 ... 28 29 30 31 32 ... 69 صفحه بعد

  • دانلود فیلم