پژوهشگران بار ديگر درباره افزايش مصرف نوشابههاي شيرين و آبميوههاي مصنوعي در كودكان هشدار دادند.
تحقيقات انجام شده نشان ميدهد طي دو دهه گذشته ميزان مصرف نوشابههاي شيرين و آبميوههاي مصنوعي در كودكان بويژه در جوامع صنعتي بشدت افزايش يافته است.
برپايه يافتههاي اين پژوهش هماكنون بخش عمدهاي از كالري روزانه كودكان از طريق مصرف نوشيدنيهاي شيرين تامين ميشود.

طالبي با كاهش ميزان كلسترول و فشار خون، خطر ابتلاء به بيماريهاي قلبي عروقي را كاهش ميدهد.
متخصصان تغذيه معتقدند مصرف يك فنجان آب طالبي داراي 56 كالري انرژي است و احتمال ابتلاي افراد را به پرفشاري خون تا 25 درصد كاهش ميدهد. بسياري از بيماران قلبي به علت داروهايي كه مصرف ميكنند به كاهش ميزان پتاسيم خون دچار ميشوند و چون طالبي مقدار فراواني پتاسيم دارد در كاهش اين عارضه دارويي در بيماران قلبي موثر است.
دانشمندان آمريكايي اعلام كردهاند، خوردن سوپ در كنار يك وعده غذايي به كاهش وزن كمك ميكند.
دانشمندان توصيه كردهاند، قبل از مصرف غذا مقداري سوپ خورده شود تا از خوردن بيش از حد جلوگيري شود.
قراردادن يك تكه يخ و يا ليموترش برروي زبان ميتواند سكسكه كردن را متوقف كند.
دكتر خدايي، متخصص گوش و حلق و بيني در گفتگو با باشگاه خبرنگاران افزود: اغلب اوقات سكسكه 48ساعت بيشتر به طول نميانجامد، اما در نوع مداوم، فرد بيش از دو روز و تا كمتر از يك ماه سكسكه ميكند و در گاهي موارد بيش از دو ماه است كه به بيمارستان مراجعه ميكند.
نان جوششيريندار، قاتل معده،ريه و كليه
متخصصان معتقدند استفاده از جوش شيرين در مراحل فرآوري نانها ميتواند اثرات سوء برروي سلامت افراد داشته باشد.

تحقيقات نشان ميدهد مصرف بيرويه ماهي باعث ايجاد اختلال در آنزيمهاي كبد، روده و پانكراس شده و باعث بروز اختلالات مغزي در كودكان ميشود.

آلبالو مسكن تشنگي است و شربت آن بهترين دارو براي افرادي است كه عطش فراوان دارند.
به گزارش ايسنا، شربت يا مرباي آلبالو در معالجه التهاب و ورم معده و روده و درمان نارساييهاي كبد مفيد است.
عليرضا ابوالفضلي در اين خصوص اظهار كرد: از آنجا كه ميوهها داراي فيبر و سرشار از املاح و ويتامينها هستند، بنابراين توصيه ميشود روزانه 2 تا 4 واحد ميوه در طول روز مصرف شود، چراكه فيبر موجود در ميوهها از بروز سرطانهاي كولون، روده و دستگاه گوارش جلوگيري ميكند.
آلو ميوهاي مقوي، خوشطعم، لذيذ و پرانرژي بوده كه كالري آن بسيار بالاست و در رنگها و اندازههاي گوناگون وجود دارد. معموليترين آنها آلوي زرد، آلوي بخارا، آلوي سياه و آلوچه وحشي است كه مواد تشكيلدهنده آنها تقريبا يكي است و خواصي مشابه دارند.
نوشيدن حتي يك فنجان چاي در روز با كاهش سرعت تحليل رفتن سلولهاي مغزي و نيز هوشيار نگه داشتن مغز تا سنين سالخوردگي، براي مغز مفيد است. به گزارش ايسنا، هر نوع چاي ميتواند با تقويت سلولهاي مغزي در برابر آسيبها براي مغز مفيد باشد.
كاتچينز تركيب طبيعي چاي است كه از سلولهاي مغزي در برابر پروتئين آسيبرسان به مغز محافظت كرده و در نتيجه توان ادراكي مغز را حفظ ميكند.
.: Weblog Themes By Pichak :.